Kohta saa rauhoittua joulunviettoon. Tänä jouluna tulee neljä vapaapäivää, yksi enemmän kuin aiempina vuosina. Töissä ollut nyt monta viikkoa aika kiireistä ja sunnuntai on tosiaankin ollut lepopäivä. Ekokampaajan töitä on tipahdellut tasaiseen tahtiin, normaalin työn lomaan aina välillä. Eniten ihmiset ovat innostuneet ottamaan intialaista päänhierontaa, vaikka hiustenleikkuun yhteyteen. Silloin tuntee itsekin aina vähän hidastavansa tahtia.

Tilasin pari viikkoa sitten tuotteita Hyvinvoinnin tavaratalosta, ekoverkkokaupasta. Ekolon Boho-meikkejä en ole vielä hankkinut, tartuin tällä kertaa nettikaupan tarjouksiin. Tykkään lakritsista, joten tilasin lakuntuoksuista suihkusaippuaa. :D Ei ole niin voimakas kuin ajattelin, vain mieto lakritsin tuoksu. Tilasin myös Naturadon BB-voidetta, jonka otan käyttöön vasta kun edellinen kiireessä alelaarista nappaamani Max Factorin(!) meikkivoide loppuu, toivottavasti pian.

Suunnittelin tuossa vieväni Joulupatakeräykseen kassin vaatetta, ostin joku aika sitten muutaman puseron lisää Ekocenteristä ja pieni vaatekaappini pullistelee siihen malliin että ylimääräiset kiertoon... Facebookin kirppikselläkin olen yrittänyt myydä tavaraa mutta tähän mennessä kuumille kiville ovat menneet ainoastaan Marimekon pussilakanat.

Näihin kuviin ja tunnelmiin, mukavaa joulunaikaa. :)

joulu.jpg